dah :|

Toate mesajele care nu se conformeaza regulilor acestei comunitati

Moderators: virus, GeorKa

Locked
CorinaDelia
Posts: 6
Joined: Tue Jul 27, 2010 12:47 am
antispam: No

dah :|

Post by CorinaDelia » Tue Aug 03, 2010 1:09 am

Traisca libertatea.. pacat de '89 ca cenzura tot exista...
Ce rost are "reclamatie dupa model" atat timp cat tu te comporti ca un imbecil ( foloseste dex-ul poate te lamuresti), un las.

Topicul asta va disparea dar e de datoria mea sa explic la altii de ce am libajul asta:
Nickul cu care jucam.. "CorDelia bazata".
1. Primesc kick, dau retry iar kick iar retry iar kick.. apopi ban 16 ore. Recunos ca a avut bunul simt sa puna motivul dupa ban .. "nume"
2. primesc kick. si fuck off...
3. primesc fuck off si ban permanet

sunt 3 cazuri in date diferite... Bunul simt al adminului a exista numa prima oara cand si-a luat din timpul lui pt a mai tasta in consola 4 charactere in plus NUME. In nici unul din cele 3 cazui nu a fost nici 1 singur mesaj scris prin amx sau chat normal prin care sa ceara schimbarea nikului.
Daca in asa hal de "dictatorism" s-a ajuns pe un sv care nu propietatea lui sau a dragilor lui pariti atuni mortii din dec 89 in orasul vostru au fost degeaba. pe langa libera exprimare se mai vroia si corectitudinea .. dah am convingerea ca si vorbele mele sunt in van.. deci...

Imi cer scuze celor 5 oaomeni mai intra pe aici si au vazut injuraturile mele, dar in nici caz nu pot uita/scuza/ierta comportamentul de tigan pe care l-a avut adminul respectiv.

P.S. imi cer scuze si tiganilor... i-am jignit comparandu-l cu ei

User avatar
GeorKa
Posts: 1092
Joined: Mon Feb 11, 2008 11:27 am
antispam: No
Location: Cluj

Re: dah :|

Post by GeorKa » Tue Aug 03, 2010 1:30 am

Ai niste glume tari.. de ma doboara:))
Ai luat ban 1 saptamana nu permanent
Si inainte sa iti iei kick`urile si toate alea, ti`am dat llama de vreo 3 ori + ca ti`am schimbat eu numele de vreo 2-3 ori in "name". Din pacate pentru tine.. (mi`ar placea sa nu mai minti macar..) ti`am si spus sa`ti schimbi numele in orice vrei tu, dar cu ala nu te las sa te joci:) Bine inteles, tu te joci de 8 ani si stii sa faci o reclamatie, deci iti permiti sa fi "tare" si sa injuri pe forum, sperand ca o sa rezolvi ceva..(de tura asta iti faci mai mult rau decat bine :)) Dar dupa ce ai vazut ca ai luat ban pentru nume,cand ti`a trecut banu, l`ai folosit iar.. eu cred ca tu esti ceva mai tigan decat mine pentru treaba asta..(sa nu mai vb de limbaj) si prin urmare insisti sa fi banat.

PS. nu ca as vrea sa fiu rasist, dar e cuvantul folosit de el.
Image
Image

Locked