turbo

... plangeri, reclamatii ale userilor sau adminilor

Moderator: cs_moderators

Locked
turbo90
Posts: 9
Joined: Tue Dec 14, 2010 6:13 pm
antispam: No
Contact:

turbo

Post by turbo90 » Tue Jan 31, 2012 3:20 pm

imi poate spune cnv de ce nu pot intra pe server...???inainte de a intra imi zice- You have been banned from this server.

virus
Posts: 574
Joined: Mon Feb 11, 2008 9:25 am
antispam: No

Re: turbo

Post by virus » Tue Jan 31, 2012 3:24 pm

da'ne un cp la ce iti scrie in consola.

turbo90
Posts: 9
Joined: Tue Dec 14, 2010 6:13 pm
antispam: No
Contact:

Re: turbo

Post by turbo90 » Tue Jan 31, 2012 3:29 pm

] connect games.maxnet.ro
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.16.100:27015
Connecting to games.maxnet.ro...
You have been banned from this server.

Retrying games.maxnet.ro...
You have been banned from this server.

Retrying games.maxnet.ro...
You have been banned from this server.

Retrying games.maxnet.ro...

turbo90
Posts: 9
Joined: Tue Dec 14, 2010 6:13 pm
antispam: No
Contact:

Re: turbo

Post by turbo90 » Tue Jan 31, 2012 7:05 pm

deci nu stiu ce sa mai fac ... am instalat cs.....nimik tot nu intra ,am instalat windowsu ......tot nu ma lasa ......akm ce mai trebuie sa imi schimb laptopul si internetul si am tot tacamul... :)
Astept pareri.
Multumesc

turbo90
Posts: 9
Joined: Tue Dec 14, 2010 6:13 pm
antispam: No
Contact:

Re: turbo

Post by turbo90 » Tue Jan 31, 2012 7:50 pm

Am rezolvat problema!!!!!!!! :P

User avatar
T.C.
Posts: 83
Joined: Fri Feb 04, 2011 1:17 am
antispam: No

Re: turbo

Post by T.C. » Tue Jan 31, 2012 11:02 pm

Care a fost baiul? :D

turbo90
Posts: 9
Joined: Tue Dec 14, 2010 6:13 pm
antispam: No
Contact:

Re: turbo

Post by turbo90 » Wed Feb 01, 2012 11:05 am

cred ca a fost cv de la modem...l-am resetat si i-am facut setarile

FreaKa
Posts: 17
Joined: Fri Jan 13, 2012 9:51 pm
antispam: No
Contact:

Re: turbo

Post by FreaKa » Thu Feb 02, 2012 11:27 am

aveai net de la rds si cu ip dinamic ti se schimba ip de fiecare data cand resetezi modemu.. de aceea ai prins vreun ip banat si nai putut intra.. si eu patesc des chestia asta dar resetez routeru si imi merge
CheaTers SucKs!!!

turbo90
Posts: 9
Joined: Tue Dec 14, 2010 6:13 pm
antispam: No
Contact:

Re: turbo

Post by turbo90 » Fri Feb 03, 2012 12:14 am

mi-a mers numai dupa ce am resetat modemul...... pb ca din cauza ip-ului :D

Locked