Regulament: Server / Forum PVPGN - Diablo II

Diablo, Diablo2, Diablo3

Moderator: pvpgn_moderators

Locked
enul
Posts: 56
Joined: Sat Nov 22, 2008 9:00 pm
antispam: No
Location: Cluj-Napoca,Romania
Contact:

Regulament: Server / Forum PVPGN - Diablo II

Post by enul » Tue Nov 25, 2008 6:26 pm

Pentru a juca pe server sunteti obligati sa respectati urmatoarele reguli:

1. Nu aveti voie sa folositi MF Bot, AnimData sau orice alt hack nepermis. In caz contrar, puteti lua lock permanent fara nici o avertizare! Farcast si TPPK facute manual sunt interzise.
2. Numele conturilor/caracterelor NU trebuie sa contina cuvinte obscene sau ofensatoare, in caz contrar riscati sa ramaneti fara contul/caracterul respectiv, fara avertisment
3. Fara nici un fel de injuraturi, cuvinte obscene, ofensatoare pe chat, jocuri, in numele sau descrierea jocurilor (La prima abatere, avertizare, la a doua abatere primiti 3 zile lock). In caz ca sunteti injurati in-game aveti optiunea squelch - in cazul in care persoana ce injura o face in mod repetat, postati in sectiunea suport de pe forum, un admin urmand sa analizeze situatia respectiva
4. Fara spam pe chat. Riscati ban pe chat, urmat de lock 3 zile.
5. Nu faceti nici un fel de reclama pe chat, in jocuri, in description, etc se va da lock permanent + banIp daca e nevoie se va da si pe clasa!
6. Nu creati conturi/caractere cu nume asemanator cu al adminilor
7. Nu amenintati cu ban/lock. Daca cineva incalca regulile, contactati un administrator.
8. Sanctiunile date de moderatori pot varia in functie de regulile incalcate, de trecutul userului, de fiecare moderator in parte si nu numai.
9. În orice situație neprevăzută de acest regulament administratorii au întotdeauna ultimul cuvânt.
10. Administratorii forumului gamez.maxnet.ro pot modifica oricând acest regulament, fără o notificare prealabilă.
11. Este interzis sa dati PK/TPPK in jocuri creeate pe dificultatile Normal/Nightmare indiferet ca sunt publice sau private. Cei prinsi ca incalca aceasta regula vor fi sanctionati cu lockaccount pe o perioada determinata de catre Administratori.
Deasemenea in cazul in care victima are dovada ca era intr-un joc creeat pe dificultatea “hell” ce avea scopul de a termina (trece) aceasta dificultate cei vinovati vor fi pedepsiti.

Utilizatorul are obligația de a lua la cunoștință orice modificare adusă regulamentului, necunoașterea acestuia NU va absolvi de sancțiune utilizatorul în cauză.

Daca aveti dovezi ca cineva ca a incalcat una sau mai multe reguli, trimiteti un e-mail sau PM unui admin.

UN ADMINISTRATOR NU O SA CEARA NICIODATA PAROLE, ITEME SAU ORICE ALT FEL DE CHESTII SUSPECTE!
PvPGN Admin

User avatar
time
Posts: 418
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:06 pm
antispam: No
Location: Notts, United Kingdom
Contact:

=-=-=Regulament aditional-=-=-=

Post by time » Tue Feb 03, 2009 11:34 am

Alte Reguli / Sfaturi de Conduita

1. Daca creati jocuri consecutive, parolate sau publice de 1 player, cu comanda /dnd activa puteti ramane fara respectivul cont pentru o perioada cuprinsa intre 1 ora si 24 de ore. La a doua abatere intre 3 zile si permanent. Daca nu doriti sa fiti contactati de un anumit user folositi cu incredere comanda /squelch user, evitati pe cat posibil sa fiti banuiti pe buna dreptate de botting.

2. Orice ignorare a mesajelor primite din partea administratiei (Time) indiferent de metoda de transmitere (pe joc/chat/PM sau ann) poate fi pedepsibila cu lockacct, pana se rezolva cazul. Deasemenea userul isi ia obligatia de-a intelege limba romana sau engleza la un nivel normal pentru a putea avea parte de o experienta cat mai completa pe server.

2.1. Daca un admin zice sa iesiti pe chat in 10 secunde, si voi raspundeti prin PM: Stai 2 minute, sau stai sa dau rr la PC/reconnect, atunci puteti fi mustrati/pedepsiti in functie de gravitatea situatiei. Alternativ puteti explica motivul pentru care nu puteti sa faceti asta explicand adminului care va cere acest lucru, cu mentiunea ca "Stai sa mai omor un monstru" nu este o scuza valabila. Situatiile exceptionale se limiteaza a mulling si Ubers.

3. Discutiile personale (si aici includem si discutiile despre Hobby-uri, sau alte jocuri/sporturi etc) vor fi tinute prin PM, alt canal de chat, joc etc. Pe canalul "Diablo ii-1" se vor tine discutii care tin strict de server si jocul de fata. In caz contrat puteti primi kick -> ban temporar -> ban permanent (pe chat). Daca acel user insista (alt account / acelasi ip) se va trece la lock de 3 zile -> permanent.

4. Nu aveti voie sa lasati caractere afk pe jocuri private create pe dificultatea Hell. Din moment ce serverul este slab populat, nu vom tolera acest tip de vanare de anihilus. Deasemenea incercati pe cat posibil sa faceti jocuri de trade/afk pe dificultatile Normal sau Nightmare. In prima instanta veti fi atentionati sau chiar primii lock intre 24 de ore si 3 zile. La a doua abatere primiti lock permanent pe contul principal.

Sfaturi/Informatii Aditionale:
Atunci cand va faceti account, agatati de el si un mail. Cei ce au omis acest detaliu vor ramane cel mai probabil fara account in eventualitatea in care vor uita parola!
Mentiune: Posibilitatea de a recupera parola prin intermediul mailului nu functioneaza. Dar adminul va poate cere sa specificati mailul folosit la inregistrarea contului din joc, astfel avand dovada ca sunteti detinatorul accountului, si va lua masurile care se cuvin!

Verificati in mod regulat acest topic, este de datoria voastra sa faceti acest lucru, si necunoasterea regulamentului nu duce automat la absolvirea de vina in cazul in care se considera ca ati incalcat acest regulament.

Daca aveti un comportament pe server complementar cu cel al adminilor, si aveti bun simt si respect pentru spatiul oferit gratuit si pentru ceilalti useri, favoarea se va intoarce atunci cand se va intampla sa calcati stramb!
Last edited by time on Wed Dec 15, 2010 7:26 am, edited 8 times in total.

User avatar
Shokat
Posts: 69
Joined: Fri Jul 02, 2010 8:33 pm
antispam: No
Location: Arreat Summit

REGULAMENT FORUM - SECTIUNEA PvPGN

Post by Shokat » Tue Apr 12, 2011 3:09 am

Acest regulament intra in vigoare in momentul in care va INREGISTRATI pe acest forum !

01. NU va inregistrati folosind drept nick denumirea paginii WEB personale sau a firmei d-voastra. Orice forma de reclama este interzisa! Acesti useri vor fi BANATI!
02. Postati STRICT la subiectul thread-ului (ce e in afara subiectului va fi sters fara avertisment)
03. NU aduceti jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA)
04. NU postati INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"...etc.
05. NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!
06. NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului, in cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala.
07. Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale.
08. NU abuzati de smiley-uri. (iconitele animate)
09. NU abuzati de functia PM.
10. Nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.
11. Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privata, ca mijloc de comunicare in cadrul forumului, trebuie folosita doar la cererea uneia dintre partile aflate in discutie. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.
12. Folositi functia Search inainte de a posta. Mai mult ca sigur, exista cel putin inca un topic cu acelasi subiect.
13. Nu aveti voie sa va inregistrati de mai multe ori, folosind nick'uri diferite. In caz contrar, toate posturile vor fi sterse

Posturile care nu respecta aceste reguli vor fi sterse, iar userii avertizati.
Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor !

User avatar
time
Posts: 418
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:06 pm
antispam: No
Location: Notts, United Kingdom
Contact:

Re: Regulament Server / Forum PVPGN - Diablo II

Post by time » Mon Jan 06, 2014 4:39 pm

Incepand de acum, desi nu a fost mentionat in trecut acest lucru, picand poate pe nedrept sub punctul 1 din regulament, AutoTeleport (sau SelfTeleport) este permis. Personal folosesc de cativa ani acest hack, si nu vad nici un downside in asta, atat cand vine vorba de integritatea serverului cat si a jucatorilor. Numarul scazut de jucatori, Rate-urile si asa marite, te duc cu gandul ca asta este o unealta foarte utila si necesara atunci cand faci run-uri repetitive, iar daca suferiti de sindromul carpal tunnel si va doare mana atunci cand dati clickuri peste clickuri, sa apasati un buton in loc sa dati zeci poate sute de clicks per run, se traduce intr-o pauza binevenita.

Pentru ca oricum nu am pedepsit jucatori care au folosit acest hack, pentru ca nu exista nici un motiv sa fie inca interzis si pentru ca pe alte servere s-a lasat la liber si toti au fost multumiti:

AUTO TELEPORT ESTE PERMIS!

Download AutoTele 1.4.1.

User avatar
time
Posts: 418
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:06 pm
antispam: No
Location: Notts, United Kingdom
Contact:

Regulamentul de buzunar al adminului de pe MaxNet.

Post by time » Wed Jan 29, 2014 5:24 am

REGULAMENTUL ADMINILUI SI AL OPERATORULUI MAXNET

1. Se cere judecarea unei situatii care tine de competenta adminilui cat mai obiectiv si calm posibil. Daca considerati ca sunteti prea atasati emotional de vreunul dintre participantii in cauza, sau sunteti instabili psihic in acel moment, puteti ruga alt admin sa se ocupe de caz. Daca acest lucru nu este posibil atunci recomandati respectivilor useri sa foloseasca forumul cu incredere. Mai bine luam o decizie intarziata dar corecta, decat una rapida dar pripita!

2. Daca aveti CG, atunci este recomandat sa fiti tot timpul cu adminul activat si/sau cu flag-uri care se reflecte faptul ca faceti parte din staff. Iar daca aveti Operator sau Channel Admin, scoaterea acestuia inseamna totodata si retragerea din staff. Nu este treaba userilor sa ghiceasca care sunt admini si care sunt simpli jucatori!

3. Nu aveti voie sa amenintati serios userii, daca nu intrunesc viziunea voastra despre cum meritati sa fiti tratati fiind in aceasta pozitie. Daca nici o regula nu a fost incalcata de userul in cauza, nu aveti voie nici sa amenintati nici sa folositi comenzi care sa aduca neplaceri respectivului user. Toate reclamatiile care au in spate un posibil abuz din partea vreunui admin/operator vor fi tratate cu cea mai mare seriozitate.

4. Daca cineva reclama o situatie fie ea oricat de stupida si irationala, tratati-o cu cea mai mare seriozitate explicand babeste daca cazul o cere, de ce nu se pot lua anumite masuri in respectivele situatii. Nu toti joaca Diablo II de un deceniu, si nu toti au aceasi personalitate.

5. Ignorarea oricarei reclamatii in timp real, pe forum, datorita unor motive care nu tin de atributiile voastre de admin, nu va fi tolerata. Inainte de toate sunteti admini, nu jucatori. Daca faceti rush si cineva va reclama un jucator si voi continuati sa faceti rush, aveti remove. Daca cineva reclama pe altcineva si voi jucati sau faceti trade, remove!

* Daca nu stiti Engleza, nu puteti face parte din Staff-ul MaxNet.
* Daca aveti un trecut dubios, atat aici pe server, cat si pe altele, nu puteti face parte din Staff-ul MaxNet. Aceste deductii apartin desigur Staff-ului MaxNet precum si a restul jucatorilor care pot consultati in anumite cazuri exceptionale.
Preferam 10 jucatori decenti, decat un admin cretin si -10 jucatori. Daca aia 10 sunt imbecili, atunci nu puteti fi admin, si suportam 11 imbecili pe server. Mai devreme sau mai tarziu, oricum pica toti prin sita!

Iar ca un reminder, toate aceste reguli pot sau nu sa fie aplicate in deplinatatea lor, sau sa aduca sanctiunile care se cuvin in toate situatiile. Daca un admin/operator este decent in 99% din cazuri, dar are un moment prost si actioneaza mai... nefericit, atunci fiti siguri ca acei admini nu vor fi pedepsiti, ci doar atentionati.

Inainte de a lua o decizie transanta, puneti-va in locul celor care sunt tinta voastra, cum ati fi reactionat voi in locul lor? Daca raspunsul intern nu reflecta raspunsul extern, atunci reevaluativa pozitia si luati o decizie obiectiva.

Locked