summoner

The Necromancer

Moderator:pvpgn_moderators

Post Reply
maximustc
antispam:No
summoner

Post by maximustc » Mon Nov 29, 2010 11:04 am

sal, daca a avut cineva un necro bun pe summon ( beast pryde eth bramble eth ..ceva de genul ) sa mi zica si mie un build si ce e mai bun pe mercenar infy sau pryde.. bramble sau coh . il fac mai mult pt pvm si uberi

multam

time

Re: summoner

Post by time » Tue Nov 30, 2010 12:21 am

Eu folosesc Infinity pe merc cu Might Aura, si CoH pe necro. Poti baga si Bone, dar se simte la BO.
In rest, o amu 3 to summoning sau mara, beast pentru Fana, boneflame de 3, SOJx2, manusi trang-oul, arachnid, marrow... cta pe switch, si daca iti permiti Torch+ Ani+ Skilare summon cat cuprinde! A, da si un iron golem pentru Thorns aura, care in combinatie cu Iron Maiden anunta o experienta foarte dureroasa pentru cine il loveste!

Pride (nu pryde) este o combinatie destul de avantajoasa pentru un summoner, dar in multe cazuri e mai bine sa ajutam skeletii cu dmg elementar. Si in plus prefer Cain Lightning`ul de pe Infinity fata de fire wall`u de pe Pride.

Image
Image

Bramble nu prea are ce cauta pe Necro summoning, nici pe el, si nici pe mercenar!

maximustc

Post by maximustc » Wed Dec 01, 2010 6:10 pm

ms mult

time

Post by time » Wed Dec 01, 2010 9:59 pm

A si la stats, nu trebuie sa exagerezi cu str/dex. Mai ales cand ai boots cu 20 str. Dar trebuie sa fi gata pentru un 138 str pt Beast Zerk, asta daca ai de gand sa-l folosesti, desigur.
Dar daca iti este greu sa ajungi la 138 str, si nu vei folosii acel Beast pe alt char (Melee) atunci il poti face in alt axe, cu req mai mic, gen Double Axe, War Axe sau chiar Naga!

Mult vitality, si daca te simti increzator in tacticile tale, chiar si energy. Corpse ala mananca ceva mana!

Sa nu bagi mult in Revive, pentru ca nu au cel mai fericit dmg, si iti ocupa mult timp sa-i tot summonezi. 1 punct e deajuns, sau chiar nici unul!
Treaba buna faci daca joci pasiv, adica mai dai cu un curse din cand in cand, dar in general stai si privesti... iar din cand in cand mai aduni din drop!

La curse... cam ce vrei. Personal as baga cate un punct in toate :D , e foarte fun pentru PVE sa poti folosii o varietate de cursuri, pentru diferite ocazii!

act 4&5 si zonele cu monstrii de lvl mare, gen Pits. Nu prea am facut runs cu el, dar am facut un bh de player 8, singur si mergea mai bine ca o soso! Si il sparge pe Baal in doi timpi si trei miscari!

maximustc

Post by maximustc » Thu Dec 02, 2010 9:49 am

da, asa m am gandit si eu la beast chiar daca nu l mai vand pt ca nu cump nimeni in axe deastea, am bagat in curse cate 1 pct in fiecare dar l am stricat ca am bagat mult in skelet mast parca unde cica se baga 1 pct sau restul de pct care le aveai.. si n am bagat decat 1 in corpse expl .. o sa l refac numai ca nu prea am gasit un build bun( parca asa ii zice , incurc build guild etc)

edit later !

daca imi poate da cineva un build pt necro summon raman dator vandut .. n am avut necro si nu stiu cum se baga skilurile

ms

stress_yo

Post by stress_yo » Tue Feb 07, 2012 3:45 pm

ce expun eu este mai mult de pvm, merge si pvp dar il consider foarte lame si nesimtit mai ales vs sorci care au defense mic

e facut dupa capul meu, rog sa ma corectati cunoscatorii

gear:
enigma must have in ceva low bp lp mp
shako / tiara 3 summon
mara / amuleta 3 summon
arahnid
magefist/trangouls manusi
scut spirit / homunculus
2x bk / 2xsoj
Si beast musai - fara nu face cam nimic special !!

inventar anni torta nec sk sumon

skills : aici rog sa ma corectati:

20 raise skeleton ( asta este skilul de baza )
20 skeleton mastery ( pasiva de baza )
20 summon rezist
cate un pct la curse-uri
cate un punct la fiecare vraja de bone (nimic in cele de poison)
20 corpse explosion
restul la Revive

mod de joaca :
te duci cu el undeva unde omori monstrii mai repede gen act1 cu mercul, strangi scheletii sumonatii, apoi joci la amplify damage peste ei si corpse explosion
La cow hell merge brici buildul asta
/w *mydemons

unknownartist

Post by unknownartist » Mon Feb 13, 2012 8:59 pm

Afisez aici si buildul meu :

note : nu am pus accent mare pe + all skills fiindca am considerat indeajuns skilurile din itemele propriu zise ; nu am vrut sa neglijez rezistentele

buildul pe care il voi prezenta va avea pragul de 75 fcr si 86 fhr

Gear :

helm : aici eu am ales tiara 70 all rezist , fiindca alta sursa de rezistente nu am avut , socketata cu un Lo
amuleta : mara 30
armura : enigma mp/ds
scut : spirit monarch ( 35 fcr + 55 fhr )
manusi : bloodfist ( 40 life + 30 fhr )
belt : arachnid
boots : hotspurs
2 inele fcr + life + mana + rezist
arma : beast baxe ( ca sa nu piarda valoare )

Merc gear :

spre deosebire de ce e scris mai sus , eu am optat pentru cea mai buna optiune ( zic eu ) , si anume Pryde pe merc - lvl 17 concentration aura ; infinity nu este eficient odata ce ai lower rezist.
armura forti eth , casca andy visage

* golemul trebuie sa fie Iron golem , pentru thorns aura -> nu mai trebuie bramble pe merc !
* mercul trebuie sa fie pe might aura !

- scopul este sa ai cat mai multe aure ; dupa cele scrise mai sus avem : fanaticism aura , concentration aura , might aura , concentration aura , thorn ns ; mai adaugi si amplify , iron maiden, lower rezist etc.. si ai o combinatie reusita.

* cu itemele spuse ajungi sa ai un + all skills decent : enigma 2 skill , mara 2 skill , arachnid 1 skill , spirit 2 skill , torch 3 skill , anih 1 skill - total de 11 , cu boo 12 , zic eu indeajuns de mult.

Cum plasezi skilurile :

20 skeleton mastery
20 raise skeletons
20 raise mages
( maxezi magi dupa ce termini mastery si skeleti )
10 puncte in summon rezist
10 in revive * aici poti alege sa pui 20 in summon rezist , revive nu este atat de practic.
1 iron golem ( cu +all skills si GC va avea throns aura )
1 golem mastery
desigur , si curses : amplify dmg ,lower rezist , iron maiden , decrepfy ..

si poate cel mai important - 1 corpse explosion , combinat cu amplify dmg .. faci ravagii

si nu in ultimul rand ( edit ) , skilere .. ramane la atitudinea voastra numarul de skilere pe care le purtati , eu aveam in jur de 4-5, cat sa am un nr fix de summonuri.

stress_yo

Post by stress_yo » Tue Feb 14, 2012 3:40 pm

unknownartist wrote:Afisez aici si buildul meu :

note : nu am pus accent mare pe + all skills fiindca am considerat indeajuns skilurile din itemele propriu zise ; nu am vrut sa neglijez rezistentele

buildul pe care il voi prezenta va avea pragul de 75 fcr si 86 fhr

Gear :

helm : aici eu am ales tiara 70 all rezist , fiindca alta sursa de rezistente nu am avut , socketata cu un Lo
amuleta : mara 30
armura : enigma mp/ds
scut : spirit monarch ( 35 fcr + 55 fhr )
manusi : bloodfist ( 40 life + 30 fhr )
belt : arachnid
boots : hotspurs
2 inele fcr + life + mana + rezist
arma : beast baxe ( ca sa nu piarda valoare )

Merc gear :

spre deosebire de ce e scris mai sus , eu am optat pentru cea mai buna optiune ( zic eu ) , si anume Pryde pe merc - lvl 17 concentration aura ; infinity nu este eficient odata ce ai lower rezist.
armura forti eth , casca andy visage

* golemul trebuie sa fie Iron golem , pentru thorns aura -> nu mai trebuie bramble pe merc !
* mercul trebuie sa fie pe might aura !

- scopul este sa ai cat mai multe aure ; dupa cele scrise mai sus avem : fanaticism aura , concentration aura , might aura , concentration aura , thorn ns ; mai adaugi si amplify , iron maiden, lower rezist etc.. si ai o combinatie reusita.

* cu itemele spuse ajungi sa ai un + all skills decent : enigma 2 skill , mara 2 skill , arachnid 1 skill , spirit 2 skill , torch 3 skill , anih 1 skill - total de 11 , cu boo 12 , zic eu indeajuns de mult.

Cum plasezi skilurile :

20 skeleton mastery
20 raise skeletons
20 raise mages
( maxezi magi dupa ce termini mastery si skeleti )
10 puncte in summon rezist
10 in revive * aici poti alege sa pui 20 in summon rezist , revive nu este atat de practic.
1 iron golem ( cu +all skills si GC va avea throns aura )
1 golem mastery
desigur , si curses : amplify dmg ,lower rezist , iron maiden , decrepfy ..

si poate cel mai important - 1 corpse explosion , combinat cu amplify dmg .. faci ravagii

si nu in ultimul rand ( edit ) , skilere .. ramane la atitudinea voastra numarul de skilere pe care le purtati , eu aveam in jur de 4-5, cat sa am un nr fix de summonuri.
pride mi se pare cam semi-FAIL tocmai ce l-am facut .. freezes target ala ma umple de nervi..
deci cum foarte bine se stie, cam 80% din monstrii nu sunt imuni cold, freezes target ala de la merc ii sparge deci eu nu pot sa sumonez nimic care nu este imun cold
Tu artist macar zici ca ai folosit buildul la pvp, agree, este bun,dar eu am nevoie de PVM, iar restu de mai sus abereaza si ei copy paste de pe alte forumuri (mama lor de forumisti )
/w *mydemons

Post Reply