Necro Posion Nova

The Necromancer

Moderator:pvpgn_moderators

Post Reply
Silviu27
antispam:No
Necro Posion Nova

Post by Silviu27 » Mon Feb 14, 2011 10:26 pm

Necro Posion Nova

20 Poison Nova (atac principal)
20 Poison Dagger
20 Poison Explozion
1 Golem Mastery
1 Fire Golem
1-2 puncte Lower Resist
1 Bone armour
1 Bone Spirit (atac secundar)
Cu restul de puncte se maxeaza Bone Prizon, care e sinergie pentru bone spirit si bone armour.

Stats :
Dext . pt a avea 75 ctb cu SS sau Homonc. (exista si varianta fara ctb , pe care
multi o recomanda pentru buildul necro poison, personal nu o agreez)

Restul pe viata.

Equip:

Armura - Enigma bp/lp/mp/ds/wirmide
Caşcheta - Shako / circlet 2 sk nec +20 fcr
Arma : Death Web cu facet psn 5/5
Scut - Spirit/Stormshield/Homonculus/ Blood-lord skull
Pantofiori - Sandstorm trek
Centura - Arachnid mesh
Manusi- Trang 'oul's
Amuleta - Mara
Inele - 10 fcr +mods
Swap :
lidless wall + cta

Inventar :
8-9 skill poison & bone , torch , anih, smc vita/rezz/fhr

Praguri :
Necromancer
FHR Frames
0% 13
5% 12
10% 11
16% 10
26% 9
39% 8
56% 7
86% 6
152% 5
377% 4

Necromancer
FCR Frames
0% 15
9% 14
18% 13
30% 12
48% 11
75% 10
125% 9
Image
Image
Image

bigfellah27

Re: Necro Posion Nova

Post by bigfellah27 » Mon Jan 23, 2012 1:28 pm

fail total, viva copy paste
/w bigfellah27

Silviu27

Post by Silviu27 » Fri Jan 27, 2012 10:55 pm

explica, argumenteaza de ce buildul nu e bun, sa arunci cu rahat e usor.
Image
Image
Image

Kahn[TS]

Post by Kahn[TS] » Sat Jan 28, 2012 6:12 pm

Silviu27 wrote:explica, argumenteaza de ce buildul nu e bun, sa arunci cu rahat e usor.
Argumentez eu pentru el.

1- Pentru ca daca faci ctb cu homoclus e un shit build din start , ori faci cu ss pentru dr ori deloc.
2- Decat sa bag in fire golem care e cam shit si nu tankeaza de loc mai bine nu dau 2 bani pe bone prison care pe serveru asta , date regulile , nu il poti folosi in duel decat ca sinergie asa ca mai bine cu punctele bagate acolo si in fire fag pun puncte in spear/spirit + teeth pentru last hit pentru ca oricum death gloves > tu.
Nu prea ai nevoie de bone prison pentru ca vs melee psn ala e ggish si daca pierzi cu nec vs barb/smiter cand mai e si psn ... vs dudu esti psn il lovesti imediat nu e nevoie sa faci wsg si sa stai sa ii dai nl cu spear ca sa poti pica spears etc asa ca ai sanse chiar mari.
Iar bowa...bowa e naspa pnm o bagi in fhr cu plague pentru ca pe nici un romanesc nu exista bowa cu ggish prag de fhr si cu tele <tele > , pentru ca daca nu are tele si esti ctb + dr e ez oricum.
3-Iti trebuie ori un wisp + Lo in casca ori tg pentru ca trapa cu omfg fhr lock aka traps + mb + fb doar iti da un lock tot meciu si esti pa ca daca incerci sa dai o nova din wsg intri in fhr instant , asa ca pnm macar sa tankezi cateva traps ca mori prea usor asa.
4- builduri fara tactica de joc face aproape oricine , conteaza modu' de joc , degeaba ii arati lu x care cauta juma de sezon gg itamz daca nu stie sa joace cu el.
>argumentu cu : "pai tre sa joci tu cum stiiadajdsa " nu merge pentru ca din moment ce unu iti citeste buildul e clar ca el nu stie ce iteme sa puna pe el asa ca....
Image

Image

Silviu27

Post by Silviu27 » Sat Jan 28, 2012 6:53 pm

Eu acolo am scris : Scut - Spirit/Stormshield/Homonculus/ Blood-lord skull , nu scrie nicaieri ca trebuie sa faci 75 ctb pe homonc. Poti sa faci 75 pe ss , sau poti sa il lasi fara ctb.

Golemul pe fire te ajuta, e parerea ta ca e mai bine sa bagi in teeth decat in golem, eu am jucat cu golem de foc si consider ca e important sa investesti un punct in el, te ajuta inclusiv impotriva sorc. pe fire , si ca last hit.
Image
Image
Image

Kahn[TS]

Post by Kahn[TS] » Sat Jan 28, 2012 6:55 pm

Greseala mea ca nu am precizat , zic acum nah , imho homu nu are ce cauta pe nec pvp.
Image

Image

bunu

Post by bunu » Sat Jan 28, 2012 8:04 pm

Bine ai zis greseala ta, homu e foarte util vs anumite chars !
Fire golem nu`mi place nici mie, clay golem e baza.
Cat despre tactica, inveti singur(in timp) sa joci, daca te duce un pic capu`!
dati`mi bratari si imbracati`ma in dungi

stress_yo

Post by stress_yo » Sat Jan 28, 2012 10:18 pm

asta vroiam sa zic si eu bunu, unii stiu sa joace bine si cu o sorca imbracata pt contesa.
Pana la urma in opinia mea asta inseamna duelul : sa te descurci cum poti mai bine cu ce char/gear ai pe tine.
/w *mydemons

Kahn[TS]

Post by Kahn[TS] » Sun Jan 29, 2012 12:35 am

Vs ce chars este homu util?
@bunu : pe acelasi tip de raspuns : "inveti daca te duce capu " poti sa dai del la toata sectiunea , pentru ca iti faci ghid pentru iteme si daca te duce putin capu.
bra , strategie > itamz
Image

Image

bunu

Post by bunu » Sun Jan 29, 2012 1:54 am

Necro bone - build pe amu + rings dex + watere sau amu + rings str + dancere (125 fcr fara scut) - homu umat/upat vs casteri e mai bun decat orice shield !
@ strategie pvp - ex: ce rost are sa`ti spun eu (cum) sa te feresti de stun vs traps, singur nu poti invata? daca nu`ti zic io iti iei pana inveti oricum!

Kahn[TS]

Post by Kahn[TS] » Sun Jan 29, 2012 3:02 am

Inteleg , 30 fhr din dancere , iti mai tre doar 60 din inventar ca sa nu te bage primu fb in fhr .
Sau....spirit cu 55 fhr , life , mana 35 rez vs 55 rez , 50 mana in plus si 2 skilluri in plus la curse aka -6 rez adaugat la lr. => diferenta aia de rez intre spirit si homu daca vreti neeaparat sa o aveti voi schimbati cate 2 smc-uri 20 life + 11 lr/cr/fr dupa caz nah .
Are , daca e mai complet si explicat de ce sa folosesc homoclus si nu spirit , nu doar sa imi spui ca fac 125 fcr si e mai bun vs casteri . sunt mai inclinat sa nu cred ca e inca un random google build si poate ma ajuta sa fac un char decent .
Image

Image

bunu

Post by bunu » Sun Jan 29, 2012 10:57 am

Scoti fhr daca ai gearu` necesar: 30 dancere, 20 shael in coronet/circlet + 3 sk fhr. Prag de 86 fhr e necesar oricum doar vs assa ca te rupe in mb, vs restu` poti tine cel anterior.
Personal, eu nu dau sfaturi/builduri copy/paste. Tot ce am dat a fost testat in prealabil in ani de zile de d2 (necro bone, charge/smite, javazon)!
Am precizat mai sus ca vb de necro bone, nu de poison. Am intervenit doar pentru ca ai zis ca homu` e praf.

Kahn[TS]

Post by Kahn[TS] » Sun Jan 29, 2012 2:01 pm

De ce sa pierd life din sk-uri ca sa pun cu fhr doar pentru a tine homoclus? Pot baga um in circlet ala sau jah daca ai rune , etc.
Chiar nu inteleg de ce sa pierd niste life aiurea.
Ce are homoclus asta mai bun ca spirit? Inafara de 20 all rez pe care il fac cu um din circlet ala si un smc 5 rez?

++ sa faci tu wsg vs windi cu 48 vs 5 ciori , 5 lupi , hurri ,vulcano si nado si sa ai pretentia sa nu mori.
Image

Image

CK00

Post by CK00 » Fri Mar 23, 2012 6:53 pm

hmmmmmmmm....... daca tii spirit, faci pragu de 75 fcr si poti pune mai mult dmg ( soj + bk + mara + shako ) . mi se pare destul de bun pragu de 75, si nu e nevoie sa atingi cel de 125 pe nec nova.

bigfellah27

Post by bigfellah27 » Wed Feb 03, 2016 1:59 am

Kahn[TS] wrote:
Silviu27 wrote:explica, argumenteaza de ce buildul nu e bun, sa arunci cu rahat e usor.
Argumentez eu pentru el.

1- Pentru ca daca faci ctb cu homoclus e un shit build din start , ori faci cu ss pentru dr ori deloc.
2- Decat sa bag in fire golem care e cam shit si nu tankeaza de loc mai bine nu dau 2 bani pe bone prison care pe serveru asta , date regulile , nu il poti folosi in duel decat ca sinergie asa ca mai bine cu punctele bagate acolo si in fire fag pun puncte in spear/spirit + teeth pentru last hit pentru ca oricum death gloves > tu.
Nu prea ai nevoie de bone prison pentru ca vs melee psn ala e ggish si daca pierzi cu nec vs barb/smiter cand mai e si psn ... vs dudu esti psn il lovesti imediat nu e nevoie sa faci wsg si sa stai sa ii dai nl cu spear ca sa poti pica spears etc asa ca ai sanse chiar mari.
Iar bowa...bowa e naspa pnm o bagi in fhr cu plague pentru ca pe nici un romanesc nu exista bowa cu ggish prag de fhr si cu tele <tele > , pentru ca daca nu are tele si esti ctb + dr e ez oricum.
3-Iti trebuie ori un wisp + Lo in casca ori tg pentru ca trapa cu omfg fhr lock aka traps + mb + fb doar iti da un lock tot meciu si esti pa ca daca incerci sa dai o nova din wsg intri in fhr instant , asa ca pnm macar sa tankezi cateva traps ca mori prea usor asa.
4- builduri fara tactica de joc face aproape oricine , conteaza modu' de joc , degeaba ii arati lu x care cauta juma de sezon gg itamz daca nu stie sa joace cu el.
>argumentu cu : "pai tre sa joci tu cum stiiadajdsa " nu merge pentru ca din moment ce unu iti citeste buildul e clar ca el nu stie ce iteme sa puna pe el asa ca....

OMG! FRATELE MEU KAHN, abia dupa 4 ani am vazut reply-ul. FRAM!
/w bigfellah27

Post Reply