.::Window Mode::.

Probleme, reclamatii, plangeri, conturi banate

Moderator: pvpgn_moderators

Post Reply
User avatar
time
Posts: 418
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:06 pm
antispam: No
Location: Notts, United Kingdom
Contact:

.::Window Mode::.

Post by time » Fri Dec 19, 2008 4:03 pm

1. Click dreapta pe executabil/loadder ---> Send To Desktop (Create Shortcut)
2. La *Target* se pune " -w" dupa locatie. ATENTIE " -w" este spatiu[ ] dupa target, si chiar inainte de "-w"!
3. Apply!
DIABLO STARCRAFT WARCRAFT WINDOW MODE2.jpg
Diablo/Starcraft/Warcraft Window Mode
DIABLO STARCRAFT WARCRAFT WINDOW MODE2.jpg (132.89 KiB) Viewed 3756 times
Acelasi lucru se poate face si pentru Starcraft si Warcraft.

enul
Posts: 56
Joined: Sat Nov 22, 2008 9:00 pm
antispam: No
Location: Cluj-Napoca,Romania
Contact:

Re: .::Window Mode::.

Post by enul » Fri Dec 19, 2008 11:40 pm

Iata cateva switchuri pe care le puteti pune in plus :

-w Sa porneasca in fereastra
-ns Dezactiveaza sunetele (JOCUL POATE CRAPA DIN CAUZA ASTA - deci mai bine nu Smiley )
-nohide Nu dispare fereastra de Diablo atunci cand dati click pe langa ea ... util Smiley
-res800 Porneste jocul in 800x600
-sleepy Face ca Diablo sa nu foloseasca 100% din procesor niciodata (nu vad folosul)
-altcolor Schimba culoarea barilor de viata ale monstrilor (nu am probat in ce schimba)
-title "Nume" Face ca numele ferestrei de D2 sa nu mai fie D2Loader.... ci ceea ce doriti voi .
-skiptobnet Va baga direct in fereastra de BattleNET cu account si password atunci cand rulati jocul.

*** SUGESTIA MEA *** - RULATI LOADERUL CU SWITCHURILE -w -skiptobnet -sleepy -res800 PENTRU A PUTEA DESCHIDE MAI MULTE LOADERE
PvPGN Admin

cristiii
Posts: 8
Joined: Tue Jun 30, 2009 3:38 pm
antispam: No

Re: .::Window Mode::.

Post by cristiii » Tue Jul 07, 2009 2:53 am

am pus asa -w -nohide -skiptobnet -sleepy -res800 si nohide nu functioneaza
Imi trec prin minte clipe,cand imi doream sa cresc,cand doar numele tau ma facea sa zambesc,caci viata intreaga prin tine eu o traiesc,esti tot ce am pe lume,si de asta te iubesc. STEAUA

azimiz
Posts: 16
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:26 pm

Re: .::Window Mode::.

Post by azimiz » Tue Jul 07, 2009 4:08 am

cristiii wrote:am pus asa -w -nohide -skiptobnet -sleepy -res800 si nohide nu functioneaza
Daca ai c3po , poti foarte usor sa schimb asta din setarile mh ,

dai la Key Config --- > Te uiti la Toggle Functions --- > si bifezi DIssable Minimize-Window ( si apesi Ctrl+Scroll cand vr sa o activezi sau nu ) .

Cam atat .. dk nu te descurci .. posteaza.

cristiii
Posts: 8
Joined: Tue Jun 30, 2009 3:38 pm
antispam: No

Re: .::Window Mode::.

Post by cristiii » Tue Jul 07, 2009 4:00 pm

nu merge ma.. e de la vista cred .. orcum lasa asa :roll:
Imi trec prin minte clipe,cand imi doream sa cresc,cand doar numele tau ma facea sa zambesc,caci viata intreaga prin tine eu o traiesc,esti tot ce am pe lume,si de asta te iubesc. STEAUA

User avatar
Darkhunter_Yo
Posts: 5
Joined: Mon Jun 29, 2009 11:24 am
antispam: No

Re: .::Window Mode::.

Post by Darkhunter_Yo » Thu Jul 09, 2009 12:28 pm

la diablo mi a reusit,insa la warcraft nu :(
/w *Darkhunter_yo

Image

alexmaxx
Posts: 78
Joined: Sat Mar 28, 2009 3:10 pm
Location: Bucuresti

Re: .::Window Mode::.

Post by alexmaxx » Mon Jul 20, 2009 11:35 am

la warcraft trebuie sa scrii -Window ... dar e nasp DOTA in winmode
"Nu te certa niciodata cu un prost!
Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
--------

Post Reply