Topic despre Caractere, care e mai bun si de ce:

Trash

Moderator: pvpgn_moderators

User avatar
time
Posts: 418
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:06 pm
antispam: No
Location: Notts, United Kingdom
Contact:

Re: Topic despre Caractere, care e mai bun si de ce:

Post by time » Mon Jan 10, 2011 2:40 am

Silviu27 wrote:Eu din ce stiu marea majoritate a concursurilor de PvP organizate pe servererele oficiale Blizzard au fost castigate de barbari in special buildul barbar vs caster. Asta spune ceva.... multi nu joaca cu el pt ca e greu de jucat si e destul de scump.
Probabil este si cel mai usor caracter pentru multi, sau pur si simplu cel mai pasiv!

oricum nu am de unde sa stiu daca asa este, daca la mai toate competitiile de PvP barbaru a fost cel mai bine cotat..

Nu prea am rupt eu MMORPG`urile, dar macar atat am observat si eu din ele, caracterele de melee, in general numite Warrior, sunt ale mai jucate. De ce? Simplu, nu trebuie sa fi om de stiinta sa te folosesti la maxim de puterea lor, si sunt foarte simplu de utilizat si de-avansa cu ele!
Schimbi placa? Vrei Vrajitori and shit, atunci trebuie sa ai o atentie sporita, sa te feresti, adica sa ai "talent" la mouse si tastatura!

Oricum o data ce ai zis ca e cel mai jmeker vs caster ai zis o chestie lame rau de tot. Adica pe langa ca se bate cu ai mai vulnerabili (soso/necro-boner) mai si are skiluri/item care-i permit sa le rupa coaja una doua. Si nu este chiar atat de scump, cel putin pana nu te bagi la arme si charms...

User avatar
time
Posts: 418
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:06 pm
antispam: No
Location: Notts, United Kingdom
Contact:

Re: Topic despre Caractere, care e mai bun si de ce:

Post by time » Mon Jan 10, 2011 2:54 am

HHG wrote:da acesta este motivul pentru care blizz insista cu barbarul si in d3.pur si simplu face parte din peisaj,este cel mai capricios,mai scump si mai nebun caracter,iar aura mistica pe care o poarta dupa el nu poate lipsi
1. Initial caracterul nu se numea barbar, si se vroia a fi ceva total diferit, dar ca oricie joc, sau ca la oricie joc ei pornesc de la ai mai "normali" si puternici (pe fibra/arme) luptatori.
Deci trebuie sa ai un punct de plecare, de preferinta unul care sa creeze o punte cat mai solida intre joc si jucator, care este tot timpul uman. Daca tu esti om, ai nevoie de un caracter care sa fie in directa legatura cu condiitile umane, cei drept duse putin la extrem. Adica in barbar ai tot, furie dusa spre extreme (foarte indreptatita de altfel) afectiune fata de poporul sau, si rasa sa (care nu are nici o agenda ascunsa, vrea doar dreptate!) si tot ce tine de spectrul uman. Dupa urmand celalalte caractere care suspenda putin mai mult realitatea, aducand elemente ireale, unele chiar imposibil de reflectat in natura/spiritualitate!
dar se asemana din ce in ce mai mult cu un barbar, si au decis sa-l pastreze, cu tot cu skilu lui, WW`u . :x

2. Ce-i drept in D3 unealta de PvP este mai accentuata, raspuns clar la complexitatea in care se regasea Hostile`u in D2, neefiind nimic mai mult decat o unealta care iti permitea sa omori alti playeri care faceau questuri in party, pentru a le lua Goldu, si Urechea ca trofeu!
REPET: PVP in D2 nu a existat niciodata pe parcursul procesului de creare a jocului, si nici nu s-a dorit sa ajunga atat de mediatizat pentru aceasta optiune. Era strict un joc Hack&Slash, puternic, daca nu chiar exclusiv orientat PVE/PVM!

3. Nu ai de unde sa stii cat de scump o sa fie Barbarul in D3, si ce inseamna in acel joc legatura dintre un Gear Bun si un Caracter Bun, si ce perceptii vor avea primii care vor duce aceasta chestiune la extreme!

4. Nu are nici o aura mistica, e al mai normal caracter din tot jocu. Lupta pentru ca este nevoit sa lupte, si ii place pentru ca e o bruta usor scursa de sentimente (in D3 devine chiar un obsedat, care nu mai are decat foame de lupta - vezi lipsa manei, si inlocuirea sa cu bile de furie necesare activarii skilurilor!). Imediat dupa venind amazoana, care desi este un caracter cam invaluit in mister, cand vine vb de D2, este destul de... pe fata!

Necromancerul este al mai "misterios" dintre misteriosi, intrecand chiar si sorcereasa, care este totusi o vrajitoare care se bazeaza pe elemente, si care stie cel mai bine ce se intampla acolo sus, si de ce Ingerii aia sunt pe pamant si de ce Diablo face ce face, etc!

Chiar nu poti zice la mod serios, ca Barbaru e cel mai Tru` caracter din tot jocu, pur si simplu nu poti! :lol: pardon, da e... cel mai tru` din coada clasamentului! :twisted:

nepriceput
Posts: 11
Joined: Thu Aug 27, 2009 7:26 pm
antispam: No

Re: Topic despre Caractere, care e mai bun si de ce:

Post by nepriceput » Tue Jan 18, 2011 4:56 pm

Vrei sa te distrezi? Fa baba pvm pe frenzy.Dar fa-l ca lumea. Eu am avut unul si pot sa zic ca stia sa faca multe.. :mrgreen: Dar nu-l comparati la viteza de spart monstri cu soso sau ciocanar.

User avatar
HHG
Posts: 24
Joined: Sat Jul 25, 2009 5:21 pm
antispam: No

Re: Topic despre Caractere, care e mai bun si de ce:

Post by HHG » Tue Jan 18, 2011 11:16 pm

nu e adevarat k e mult mai eficienta soarca sau paladinu,dar e mult mai distractiv cu baba :)

nepriceput
Posts: 11
Joined: Thu Aug 27, 2009 7:26 pm
antispam: No

Re: Topic despre Caractere, care e mai bun si de ce:

Post by nepriceput » Tue Jan 18, 2011 11:26 pm

Asa este mai ales daca iei un sclav cu might aura si pui pe el pride rupe si e al naibii de fun :D

User avatar
time
Posts: 418
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:06 pm
antispam: No
Location: Notts, United Kingdom
Contact:

Re: Topic despre Caractere, care e mai bun si de ce:

Post by time » Wed Jan 19, 2011 4:10 am

Din nou termenul de "distractie" are o conotatie usor alterata a respectivului cuvant, cel putin in contextul vostru. A te distra nu inseamna a-ti ingreuna treaba, ci din contra, a usura-o!

De aici si termenul de "hardcore" prezent in jocuri (facand abstractie de modul de joc HC prezent in D2), chestiune care se refera la un player care prefera sa ia calea mai grea, pentru ca se plictiseste de rapiditate sau pur si simplu are incapatanare indeajuns de mult incat sa caute o cale mai originala pentru a juca acel joc.

In mmo`uri avem jucatorii care refuza ajutor din partea altor playeri si a grupurilor de players (guild, clan).

Este evident ca nu exista un joc care sa aiba caractere total diferite si totusi sa fie echilibrate perfect intre ele, de aia se fac modificari cu fiecare patch, pentru a mai domolii unele caractere care sunt clar superioare altora cand vine vb de PvE!

Locked