Citeste inainte de a posta !

Probleme, reclamatii, plangeri, conturi banate

Moderator:pvpgn_moderators

Locked
User avatar
Shokat
Posts:69
Joined:Fri Jul 02, 2010 8:33 pm
antispam:No
Location:Arreat Summit
Citeste inainte de a posta !

Post by Shokat » Tue Feb 22, 2011 9:22 am

In acest subforum se incearca rezolvarea oricarei probleme pe care o intampinati pe server.
Puteti posta in sectiunea Support in urmatoarele cazuri:


1. Nu va puteti conecta la server
Verificati initial urmatorele lucruri:

- Contul facut la adresa http://pvpgn.maxnet.ro/register/ trebuie activat din mail. Daca nu ati primit mail'ul de activare, verificati si folder'ul Spam.

- Verificati listele cu Locked Accounts. Daca va regasiti contul in aceste liste, nu mai postati. Lockurile sunt permanente.
Locked Accounts / Banned IPs

- Daca dati click pe Battle.Net si imediat apare un mesaj de eroare, este posibil sa aveti ban pe ip. In cazul in care aveti Ip Routabil, dati un reconnect pentru a primi un alt Ip si incercati din nou. In cazul in care primiti aceeasi eroare, se poate sa fie ban pe clasa de ip'uri. Orasul Alexandria are porturile blocate pe acest server. Daca nu va stiti vinovati cu nimic, postati pe forum.

- In cazul in care problema persista, stii sigur ca nu ai lock pe cont si nici ban pe ip, dezinstaleaza jocul, curata registrii care au legatura cu jocurile Blizzard, re-instaleaza jocul si foloseste versiunea 1.13c

- In caz ca ati uitat parola unui cont, trimiti un PM pe unul din conturile: Time, in care sa specificati numele contului si adresa de mail folosita la inregistrare.

- Daca nici una din sugestiile de mai sus nu va este de folos, postati pe forum, folosind cat mai multe detalii.

2. Aveti o reclamatie la adresa unui alt jucator
- Daca aveti probleme cu unul sau mai multi playeri de pe acest server, puteti posta in Thread'ul special creat: Click pentru a face o reclamatie! Respectati modelul din primul post si recititi regulamentul pentru a va asigura ca plangerea voastra este intemeiata. Eventual adaugati si un print reclamatiei pentru o solutionare mai rapida.

- Daca banuiti ca un user foloseste un hack nepermis (pickit, animdata, easyplay), incercati sa obtineti cat mai multe dovezi (de preferat print'uri). Acuzatiile nefondate, fara dovezi, nu vor fi luate in considerare.

- Este de preferat sa lasati detectarea botilor de MF pe seama persoanelor din staff (admin / mod / op). Ceilalti playeri nu sunt obligati sa va raspunda la whisper. Unii playeri pot crea jocuri cu nume gen "2fgf0lb9b8qdfv6" fara a folosi bot de MF.

3. Ati intampinat o problema tehnica pe server
In cazul in care intmpinati orice fel de problema pe server, puteti posta in sectiunea support, oferind cat mai multe detalii (eventual adaugati si un print)

Locked